Reklame:

67 Mustang gemmer på vild overraskelse under kølerhjelmen

Det er virkelig dømt lir under kølerhjelmen på denne gamle amerikanske 67 Mustang. Man skal vitterligt ikke lade sig snyde af det noget ældre ydre. Under kølerhjelmen er der blevet eftermonteret en 1999 C5 Corvette motor. Så den er ikke kun ond at se på, men også ond at køre i. Der er virkelig noget særligt ved den her 67 Mustang, selvom de nye modeller fra Mustang bestemt også er værd at se på!

Det er nok ikke alle, der kan se meningen med at smide en spritny motor i den gamle 67 Mustang. Men ejeren valgte kun at få udskiftet motoren i den ældre Mustang og ikke selve karrosseriet, da han var forelsket i den gamle Mustang. Men da de først begyndte at rode med ombygningen, så skulle der også finjusteres lidt på det gamle karrosseri. Men vi er flere her på redaktionen, der drømmer om at have sådan et lækkert stykke vogntøj stående hjemme i garagen. Måske ikke mindst efter det har fået så mange heste under kølerhjelmen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Appopros fart så bragte mandesiden.dk en artikel forleden, hvor du kunne se en vand-motorcykel køre fra 0-100 km/t på blot et halvt sekund. Jep, den er god nok! Det lykkedes for den trehjulede motorcykel at ramme 100 km/t på blot 0,55 sekunder.

Den vilde motorcykel var desuden blevet bygget op af gokart-dele, og motoren var ligesom resten af motorcyklen specialfremstillet til det formål at give maks gas. Gutten der kørte motorcyklen hedder François Gissy, og han formår altså at få sin kværn til at køre ud over det sædvanlige. I videoen herunder ses det, hvordan den trehjulede motorcykel runder 261 km/t. Er du så færdig, det går stærkt.

Reklameblok:
Men vi er som altid spændte på at følge med i fremtiden! I øjeblikket kan vi jo følge Tesla efter den anden vinde på racerbaner over selv de hurtigste benzindrevne superbiler. Så gad vide, om det overhovedet bliver muligt for de benzindrevne motorer at slå elbilerne i fremtiden?


Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?