Annonce:

65.000 kaffekopper er forsvundet fra Tesla-fabrik

På Teslas fabrik i udkanten af Berlin, Tyskland, mangler man lige nu 65.000 kaffekopper. Ledelsen beskylder umiddelbart ikke medarbejderne for noget.

Besøg vores annoncør:

Endnu er ingen medarbejdere mistænkt – i hvert fald ikke for tyveri – men på Teslas eneste fabrik i Tyskland mangler der lige nu 65.000 kaffekopper.

Fabriksleder André Thierig gjorde mandag medarbejderne opmærksom på problemet, også selvom ledelsen endnu ikke har kunnet skyde skylden på en eller flere medarbejderne.

– Statistisk set har I allesammen allerede fem Ikea-kopper derhjemme, skal Thierig have sagt på mødet med medierne ifølge det tyske mediet Handelsblatt, som har hørt en skjult lydoptagelse fra mødet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

André Thierig understregede angiveligt over for medarbejderne, at den opsang ikke skal opfattes som en trussel.

LÆS OGSÅ: Nye tal: Disse elbiler kører kortest på en opladning

Tesla ved altså ikke, hvor kopperne er blevet af. Men bilmærket kan muligvis finde en god del af dem på eBay. Også på den tyske del af siden. Her kan kopperne købes for omkring 41 euro svarende til 305 danske kroner.

Det er næppe koppernes skyld, men Tesla har på det seneste haft det hårdt. I hvert fald internt, hvor man har sagt farvel til mere end 10 procent af medarbejderstaben svarende til over 20.000 stillinger.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hele afdelinger er blevet nedlagt, selv folk, som hævder at have sovet i deres biler, for at kunne komme på arbejde, har fået sparket.

Bilmærket har fabrikken i de amerikanske delstater Californien, Nevada, New York, Texas samt i udkanten af Berlin og to i Kina. Den ene fabrik i Kina fremstiller dog kun ladestandere. De såkaldte superchargere.

En god del af disse ladestandere skal nu i enndu større antal til Danmark. Tesla vil nemlig åbne Europas største ladespark herhjemme. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler