Annonce:

59-årig forsøgte at ringe efter vejhjælp – endte med at afsløre sig selv for politiet

Ifølge politiets kommunikationsafdeling sker det ikke så sjældent, at bilister får afsløret sig selv i noget kriminelt. Det skete også mandag eftermiddag.

Besøg vores annoncør:

Egentlig forsøgte en 59-årig mand bare at ringe efter vejhjælp til sin nødstedte bil, men mandag eftermiddag endte han med at afsløre sig selv overfor Fyns Politi.

På en rasteplads i Langeskov, fortalte manden, at han var kørt direkte ind i et vejskilt. Og at han i den forbindelse havde brug for vejhjælp.

Over telefonen lugtede vejhjælps-personalet dog lunten, og derfor blev Fyns Politi alarmeret.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Fyens Stiftende, at avisen har fundet i politikredsens døgnrapport.

LÆS OGSÅ: Pers bil var ‘døden nær’ – Peugeot i Danmark nægter at hjælpe

Til avisen fortæller Fyns Politis kommunikationsafdeling, at det faktisk hænder, at bilister får afsløret sig selv i noget kriminelt. Også selvom det ikke er deres hensigt.

Kommunikationsrådgiver hos Fyns Politi Sunniva Pedersen-Reng siger dog samtidig, at det lige i den 59-åriges tilfælde ikke ville have gjort den store forskel, om han havde ringet til den ene eller anden ‘tjeneste’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu skal en blodprøve afgøre, præcis hvor stiv han var, da han pløjede sin bil ind i vejskiltet. I værste tilfælde er promillen over 2,0. Og så er der tale om vanvidskørsel. Noget der ikke bare koster manden kørekortet. Politiet tager også bilen.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler