Annonce:

20-årig får bøde på 583.000 kroner – filmede vanvidskørsel

20-årige Miles Hudson påstod, at hans bil stod på værksted og derfor umuligt kunne være på vejen, men det holdt ikke dommeren fra at give ham en bøde på 583.000 kroner.

Besøg vores annoncør:

Miles Hudson er måske den mest omtalte Dodge-ejer til dato. I hvert fald når man tager de få, der som ham er 20 år, i betragtning.

Den unge mand har det nemlig særdeles stramt med færdselsloven. Og det er en dommer nu så træt af, at den meget unge bilist har fået en bøde på 83.619 dollar. Det svarer til 583.000 danske kroner.

Det skriver New York Times.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bøden får Miles Hudson, fordi dommeren fandt det bevist, at den unge bilist har blæst på den advarsel og direkte ordre, han tidligere har fået i et retslokale.

LÆS OGSÅ: Selskab bag dansk bilforretning fyrer 250 folk

Miles Hudson, hvis kørsel har skabt frygt på vejene, er tidligere blevet bedt om at holde sig væk fra den Dodge Challenger Hellcat, hans mor er den officielle ejer af.

Den 20-årige mand er dog fortsat med at blære sig i bilen og endda prale med sin hensynsløshed på de sociale medier. Politiet har endda optagelse af den unge mands kørsel, efter han ellers fik et forbud mod at køre i bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hudson dukkede op i retten iført solbriller, joggingbukser og en sweater. Med sig havde han en undskyldning om, at bilen stod på værksted.

Men den forklaring troede dommeren altså ikke på. På optagelserne af den hensynsløse kørsel kan man nemlig både se Hudson og den Challenger Hellcat, han ellers ikke må køre i.

Det vilde er, at myndighederne formentlig ikke kan få pengene fra bøden. Officielt har Hudson nemlig ikke noget job.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Og de – myndighederne altså – kan ikke engang tage bilen for at få bøden dækket af. Den er nemlig delvist ejet af den 20-åriges mor, og hun har ikke gjort noget forkert. I hvert fald ikke bag rattet af lige den bil.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler