Annonce:

2.121 bilister har fået bøder på samme vej – nu skal nyt våben ramme dem

Der er særligt nogle veje, som bilisterne blæser på. I hvert fald når det kommer til hastighedsgrænsen. Nu sættes et nyt våben ind i jagten på dem.

Besøg vores annoncør:

Alt for mange kører alt for stærkt på Skolevej i Tommerup på Fyn. Og selvom der så sent som i november sidste år blev lagt bump ud på vejen, har det ikke været nok til at få bilisterne til at sætte farten ned.

I 2022 skrev Fyns Politi hele 2.121 bilister for at køre for stærkt på vejene. Af samme grund tager Assens Kommune, som har ansvaret for vejen, nu endnu skrappere midler i brug.

De gamle bump pilles ganske enkelt op og erstattes med nogen som går helt hen over vejen. Det betyder også, at den tungeste trafik vil få bumpene at føle.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– De nuværende bump bliver skiftet ud med nogle blødere asfaltbump, som går hele vejen over vejen, så de tunge køretøjer også kommer til at mærke bumpet, fortæller Mette Sørensen, ingeniør i afdelingen Vej og Trafik i Assens Kommune, til TV2 Fyn.

LÆS OGSÅ: Efter en måned med nyt forbud: 3.000 bilister har allerede fået bøder

En opgørelse fra Fyns Politi, som Fyens Stiftstidende har fået fat i, viser, at ordensmagten i år ikke har taget lige så mange bilister i at køre for hurtigt Skolevej i Tommerup.

Men bilister i Tommerup er bestemt ikke de eneste, som har svært ved at holde sig inden for fartgrænsen. Der er særligt ét sted på Fyn, hvor det står værre til. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler