Fast & Furious Live kommer til København

Nyt liveshow bringer Fast and Furious-universet ud på scenegulvet – Fast and Furious Live kommer til København i juni 2018


Med premieren i 2001 trak The Fast and The Furious for alvor biler og actionbrag ind i det 21.århundredes biografmørke verden over. Siden er der lavet otte film blandt andet med den danske bodybuilder Kim Kold på rollelisten, og nu udvides Fast and Furious-universet med et verdensomspændende liveshow, Fast and Furious Live.

Torsdag løftede arrangøren Live Nation sløret for, at København og Royal Arena er på plakaten og blandt de 14 lande og 23 byer, der får besøg af de berømte biler og locations fra Fast & Furious-filmene i 2018.

Med 3D-teknologi, varmen fra flammende udstødninger, vilde stunts og en perlerække af de mest kendte biler fra filmene, som Vin Diesel karakteren Dominic Torettos Dodge Charger fra Fast and Furious 6, kommer publikum tættere end nogensinde før på heltene fra det store lærred.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Behind the scenes med Boosted Magazine
Boosted-redaktionen har netop været i England for at se nærmere på idéerne og tankerne bag de kommende live shows. Det kan du snart læse meget mere om i en kommende udgave af Boosted.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Fast & Furious Live fylder Royal Arena med højspændt oktan, når showet kommer til København i weekenden d. 15 til 17 juni 2018.

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk