VIDEO: Racerkører laver VANVITTIG redning og vinder løbet

Svenske Rasmus Lindh var bare 19 år gammel, da han udførte denne vanvittigt redning i en amerikansk LMP3-racer.

Rasmus Lindh er ikke ret gammel. Faktisk var han bare 19 år, da han i 2021 formåede at klare sig igennem et af IMSA-serien mest spektakulære øjeblikke.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Med sin første sejre i sigte var den unge svensker en smule for ivrig gennem et hurtigt venstresving. I hvert fald for hurtig i forhold til fysikkens love. Pludselig kommer der luft under bilen, der allerede er i gang med at snurrer rundt.

LÆS OGSÅ: Her er politiets nye patruljevogne – de kører på… strøm

Men den unge svensker får holdt bilen i ro, trukket forbi bilen foran og over målstregen. Som den første. Hvis det øjeblik ikke har kaldt på et sæt rene underdrenge, så ved vi snart ikke, om verden overhovedet stå længere!

Reklameblok:I en efterfølgende pressemeddelelse gjorde Rasmus Lindh det klart, at han kun fik reddet bilens gearkasse, fordi han huskede at koble ud, mens bilen snurrede rundt. Det sidder altså et køligt hoved på knægten, også selvom trafikken kommer imod ham med 300 km/t.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk