Reklame:

Se traileren: Nyt Need For Speed lader dig style slæden igen

ENDELIG VENDER DEN SERIØSE STYLING RETUR TIL HIT-SERIEN

Ifølge den seneste trailer er stylingen og den vilde custom-verden på vej retur til Need for Speed med den kommende udgave, Payback, der er på gaden til november.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ikke siden 2003 og Need for Speed Underground 2 har spillere haft så store muligheder for visuelt at lave om på deres biler i EA-klassikeren, Need for Speed.

En nyligt frigivet trailer for den seneste udgave kaldet ‘Payback’ viser et næsten overvældende niveau af muligheder, når det kommer til ‘styling’ og custom-løsninger i hit-seriens virtuelle univers.

HØJHASTIGHEDS SKATTEJAGT
Når den vilde styling eller den seneste opsætning skal testes af, kan spillere både køre off-road, drift, almindeligt ræs og på dragbane.

Reklameblok:
Spillet, der i øvrigt kraftigt henter inspiration fra de seneste Fast and Furious-film, bryder dog også på den klassiske tuner-disciplin.

Dem, der afsætter den ekstra tid, det kræver at udforske spillets åbne verden, kan sætte jagten ind på efterladte klassikere klar til en kærlig hånd, før de skal se den animerede asfalt igen.

Need for Speed Payback rammer de fysiske og virtuelle hylder d. 10 november.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?