Mercedes vil lade Mick Schumacher gå

Foto: Mercedes-AMG F1

Tyskernes teamchef, Toto Wolf, siger, at man ikke vil stå i vejen for Mick Schumacher.

Det er bestemt ikke fremmed for Mercedes, at deres reservekører finder et andet sted. Det er senest sket med hollænderen Nyck De Vries, som det tyske hold endda delte med Aston Martin.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Ny afgørelse: Bilkøbere har IKKE krav på at kende til disse skader

Nu er det lykkedes De Vries at finde et sæde hos Williams. Og hos Mercedes har teamchef Toto Wolf ikke noget problem med, hvis det samme måtte ske for holdets nye reservekører Mick Schumacher.

– På samme måde som vi lod Nyck gå, vil vi ikke stå i vejen for Mick, hvis han finder et sæde et andet sted, siger teamchefen ifølge GPfans.com.

Reklameblok:Og at det godt kan ske, er Toto Wolf bestemt ikke afvisende over for.

– Det kan du se på Micks junior-karriere. Det gik rigtig godt for ham. Og jeg er overbevist om, at kan vi få ham til at udvikle sig i et trygt miljø, vil han også kunne holde et (Formel 1, red.)-sæde mere permanent i fremtiden.

Som tingene forholder sig lige nu, er Toto Wolf dog ikke i tvivl, om at Mick Schumacher er en direkte gevinst for Mercedes’ Formel 1-hold.

Reklameblok:

– Han vil kunne bidrage stort til udviklingen af næste års (2023, red.) bil. Han kender i forvejen den nye biltype, han har to års erfaringer og han kender dækkene. Hans hjælp kommer vi til at sætte super meget pris på.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk