Annonce:

Endnu et kæmpe firma dropper alle Teslaer

Der er flere grunde til, at Tesla nu forsvinder helt ud af flåden hos det tyske software-firma SAP. Årsagerne ligner dog nogen, andre allerede har angivet.

Tesla har allerede tabt nogle af sine største kunder. Hos biludlejningsfirmaet Sixt vil man helt af med mærkets biler. Hos konkurrenten Hertz er der Teslaer iblandt de 20.000 elbiler, man vil af med.

Og nu melder endnu et firma sig i koret. Den tyske softwaregigant SAP vil nemlig af med samtlige Teslaer i en flåde, der består af samlet set 29.000 firmabiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver det tyske medie Handelsblatt.

Ifølge mediets oplysninger fjerner firmaet Tesla fra sin liste over leverandører, når det kommer til firmabiler. Og det er der især en grund til, fortæller flådechefen Steffen Krautwasser.

LÆS OGSÅ: Bilister kan være blevet snydt af svindel-benzin i årevis

I lighed med både det ene og det andet store udlejningsfirma angiver SAP nemlig udsving i Teslas priser som en af årsagerne til, at man kapper båndet til bilmærket.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Listepriserne svinger mere hos Tesla end hos andre bilmærker. Hvilket gør planlægningen sværere og udgør en højere risiko for os.

– bliver ofte leveret tidligere end aftalt. I betragtning af de store mængder, som SAP indkøber, giver det problemer med både logistik og opbevaring.

– Set fra Teslas side giver det mening. Men for os er det et problem, lyder det.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Billedet er nogenlunde det samme hos Hertz. Her er man desuden bekymret for, at man ikke kan få nær så meget for bilerne ved gensalg, som man havde forventet.

Desuden klager både Sixt og Hertz over højere end forventet omkostninger til reparationer. Men sådan forholder det sig for elbiler generelt og altså ikke kun dem med Tesla-logo.


Annonce:

Annonce:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler