Reklame:

Jack blokerede en fotovogn – “Jeg vil gøre det igen”

Med sin elscooter blokerede Jack Cureton for en fotovogns udsyn. Det er han nu blevet dømt for – som den første i England. 

Sidste år i december blokerede den 63-årige Jack Cureton for udsynet fra en fotovogn, som stod parkeret i byen Yorkshire. Og selvom han nu har fået sin dom – en bøde på 400 pund svarende 3.400 kr. – siger Cureton til lokale medier, at han ikke vil tøve med at gøre præcist det samme igen.

Ifølge politiet opførte den 63-årige sig truende overfor den operatør, som sad inde i fotovognen. Og selvom Cureton ikke havde meget at sige til politiet inden dommen, var han mere end villig til at tale med pressen lige efter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg gjorde det, fordi han (fotovogns-operatøren, red) parkerede ulovligt.

Cureton uddyber:

– Jeg gjorde det, fordi det var en civil person, som parkerede på fortovet med et fartkamera, uden at oplyse om at han lov til at være der.

Er det virkelig foregået, som Jack Cureton siger, har fotovognsoperatøren da også dummet sig. Ifølge engelsk lov skal en fotovogn nemlig være tydeligt markeret. I modsætning til her i landet hvor operatøren gerne må ligge på lur efter bilisterne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

En talsmand fra South Yorkshire Police har dog en lidt anden udlægning af sagen.

– Vores personale skal ikke udsættes for chikane, bare fordi de passer deres arbejde. Vi er glade for rettens afgørelse, og vi håber, det viser befolkningen, at den slags opførsel ikke tolereres.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?