Annonce:

Jack blokerede en fotovogn – “Jeg vil gøre det igen”

Med sin elscooter blokerede Jack Cureton for en fotovogns udsyn. Det er han nu blevet dømt for – som den første i England. 

Besøg vores annoncør:

Sidste år i december blokerede den 63-årige Jack Cureton for udsynet fra en fotovogn, som stod parkeret i byen Yorkshire. Og selvom han nu har fået sin dom – en bøde på 400 pund svarende 3.400 kr. – siger Cureton til lokale medier, at han ikke vil tøve med at gøre præcist det samme igen.

Ifølge politiet opførte den 63-årige sig truende overfor den operatør, som sad inde i fotovognen. Og selvom Cureton ikke havde meget at sige til politiet inden dommen, var han mere end villig til at tale med pressen lige efter.

– Jeg gjorde det, fordi han (fotovogns-operatøren, red) parkerede ulovligt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Cureton uddyber:

– Jeg gjorde det, fordi det var en civil person, som parkerede på fortovet med et fartkamera, uden at oplyse om at han lov til at være der.

Er det virkelig foregået, som Jack Cureton siger, har fotovognsoperatøren da også dummet sig. Ifølge engelsk lov skal en fotovogn nemlig være tydeligt markeret. I modsætning til her i landet hvor operatøren gerne må ligge på lur efter bilisterne.

En talsmand fra South Yorkshire Police har dog en lidt anden udlægning af sagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Vores personale skal ikke udsættes for chikane, bare fordi de passer deres arbejde. Vi er glade for rettens afgørelse, og vi håber, det viser befolkningen, at den slags opførsel ikke tolereres.

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler