Annonce:

Den sidste Toyota Supra får 551 hestekræfter

Den nuværende Toyota Supra synger måske ikke på sidste vers – men det nærmer sig. Bilen kører dog ikke stille i graven. 

Besøg vores annoncør:

Den nuværende Toyota Supra er et samarbejde mellem japanerne og BMW, og det kommer der meget muligt noget rigtig vildt ud af, inden det er helt slut med Supra Mk.V.

I hvert fald skriver japanske Best Car, at en kommende Supra GRMN ikke bare bliver en af de sidste. Modellen vil være den sidste. Det kommer der til gengæld noget godt ud af.

For mens meget tyder på, at BMW og Toyota snart går hver til sit igen, venter der Supra-kunder og fans én sidste overraskelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

En sidste Toyota Supra med M-motor. Og ikke bare hvilken som helst M-motor. Japanerne får ifølge Best Car nemlig lov til at låne den 3-liters rækkesekser fra M4 CSL.

LÆS OGSÅ: Bilforhandler får forbud mod reklame: “De bruger jo ordet MILF”

En bil 551 hestekræfter og 650 Nm. Til sammenligning er der 340 hestekræfter og 500 Nm at komme efter i den mere almindelig Supra med rækkesekser. Endnu mindre hvis man kan nøjes med fire cylindre.

Det japanske medie mener at vide, at Toyota allerede er klar til at præsentere deres ultimative bud på en Supra Mk. V. De venter dog lidt endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Helt præcist til engang i løbet af dette efterår. Forud venter et par år som topmodel ude hos Toyota-forhandlerne, før mærket er klar til at præsentere en ren elbil med Supra-navnet i 2026.

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler