Reklame:

Dæktest på Nürburgring dræber to

Verdens mest berømte racerbane har krævet endnu to ofre. Dækproducenten Goodyear har bekræftet, at det drejer sig om to af deres ansatte.

Nürburingens nordsløjfe er lige så berygtet, som strækningen er berømt. Desværre kostede det tidligere på måneden to ingeniøre og testkører hos dækproducenten Goodyear livet.

Dækfirmaet har bekræftet, at de to ansatte på henholdsvis 33 og 39 år begge omkom i en Porsche 911, de testede dæk i.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge vidner på stedet var der tale om en voldsom soloulykke, der kastede begge passagerer ud af Porschen. Ulykken skete for enden af langsiden ‘Döttinger Höhe’.

– Vi er i dyb sorg over tabet af vores to kolleger fra Luxembourg, som omkom 9. august på en bane i Tyskland.

LÆS OGSÅ: Her er Zenvos nye våben – Aurora kører 450 km/t på toppen

– Vi samarbejder med de lokale myndigheder for at få kortlagt årsagen til ulykken. Vores tanker går til vores ansattes familie og venner samt deres kolleger i Luxemborg, lyder det i en erklæring fra dækfirmaet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

‘Industry Pool’ er dage, hvor aktører i bilindustrien lejer sig ind på Nürburgring og dermed lukker banen ned for offentligheden. Det var under sådan en dag, at de to ingeniøre mistede livet.

 

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?