Annonce:

5.000 bilister røg i fælden sidste år – politiet blitzer igen ved Roskilde Festival

Igen i år sætter Midt -og Vestsjællands Politi hastigheden på den del af Holbækmotorvejen, der går forbi Roskilde Festival, ned til 80 km/t.

Besøg vores annoncør:

Igen i år bevæbner politiet sig med fotovogne, uniformerede og civile betjente for at sikre at en midlertidig hastighedsgrænse på 80 km/t på Holbækmotorvejen, der går forbi Roskilde Festival, bliver overholdt.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Sidste år fik Midt- og Vestsjællands Politi ellers massiv kritik for skiltning på Holbækmotorvejen under festivaldagene. Og tilbage i januar fik politikredsen endda byrettens ord, for at de netop derfor skulle annullere en fartbøde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I 2019 måtte politikredsen af samme grund annullere hele 2.499 fartbøder, fordi skiltningen ikke var i orden.

– Når vi gør det, så skyldes det alene hensynet til færdselssikkerheden. Vi har tidligere har set, at festivalgæster kan finde på at krydse motorvejen.

– Og at bilister pludseligt stopper og sætter gæster til festivalen af i nødsporet, siger politikommissær Lars Galaz fra færdselspolitiet

De resterende 4.999 andre, som politiet tog i at køre for stærkt på motorvejsstrækning sidste år, slap dog ikke så let. Flere fik store bøder, mens nogle fik frakendt førerretten betinget. Ligesom en enkelt vanvidsbilist røg i fælden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den nedsatte hastighed på Holbækmotorvejen gælder i år fra lørdag den 24. juni om morgenen frem til søndag 2. juli sent om aftenen.

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler