Reklame:

5.000 bilister røg i fælden sidste år – politiet blitzer igen ved Roskilde Festival

Igen i år sætter Midt -og Vestsjællands Politi hastigheden på den del af Holbækmotorvejen, der går forbi Roskilde Festival, ned til 80 km/t.

Igen i år bevæbner politiet sig med fotovogne, uniformerede og civile betjente for at sikre at en midlertidig hastighedsgrænse på 80 km/t på Holbækmotorvejen, der går forbi Roskilde Festival, bliver overholdt.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Sidste år fik Midt- og Vestsjællands Politi ellers massiv kritik for skiltning på Holbækmotorvejen under festivaldagene. Og tilbage i januar fik politikredsen endda byrettens ord, for at de netop derfor skulle annullere en fartbøde.

I 2019 måtte politikredsen af samme grund annullere hele 2.499 fartbøder, fordi skiltningen ikke var i orden.

– Når vi gør det, så skyldes det alene hensynet til færdselssikkerheden. Vi har tidligere har set, at festivalgæster kan finde på at krydse motorvejen.

– Og at bilister pludseligt stopper og sætter gæster til festivalen af i nødsporet, siger politikommissær Lars Galaz fra færdselspolitiet

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

De resterende 4.999 andre, som politiet tog i at køre for stærkt på motorvejsstrækning sidste år, slap dog ikke så let. Flere fik store bøder, mens nogle fik frakendt førerretten betinget. Ligesom en enkelt vanvidsbilist røg i fælden.

Den nedsatte hastighed på Holbækmotorvejen gælder i år fra lørdag den 24. juni om morgenen frem til søndag 2. juli sent om aftenen.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?