Annonce:

Bilmærke har krise i Danmark – nu falder prisen markant

Der skal tømmes godt ud i antallet af nye biler, som importøren har til at stå rundt omkring i Danmark. Derfor sætter Renault nu prisen drastisk ned i herhjemme.

Besøg vores annoncør:

Der er allerede skåret kraftigt ned på antallet af danske forhandlere hos Renault. Kort efter er tiden kommet til prisen på modellerne.

Eller helt konkret på elbilen Megane E-Tech. I en pressemeddelse oplyser den danske importør, der for nylig blev skrottet og solgt fra Renault i Frankrig, at prisen på lagerbiler falder med godt 50.000 kr.

Udgaven Techno, der har 220 hestekræfter, falder fra 370.090 kr. til 319.990 kr. Mens topmodellen Iconic før pressemeddelelsen kostede 390.090. Nu kan den fås til 339.990 kr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er kun den absolut billigste udgave Equilibre som Renault i Danmark ikke sætter ned. Til gengæld kan den privatleases uden at lægge så meget som én kr. i udbetaling.

LÆS OGSÅ: Flertal går imod folk med elbiler: “De skal også betale”

Omvendt har Renault behov for at gøre noget for at holde fast i danskerne. Mærkets andel af markedet udgør beskedne 2,3 procent.

– Med en markedsandel på 2,3 procent for personbiler – det er lavere end Mazda – er en markant tilpasning af forhandlernetværket nødvendig, sagde brancheekspert Rene Tønder for nylig i et interview til Motor-magasinet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler