Reklame:

Bilmærke har krise i Danmark – nu falder prisen markant

Der skal tømmes godt ud i antallet af nye biler, som importøren har til at stå rundt omkring i Danmark. Derfor sætter Renault nu prisen drastisk ned i herhjemme.

Der er allerede skåret kraftigt ned på antallet af danske forhandlere hos Renault. Kort efter er tiden kommet til prisen på modellerne.

Eller helt konkret på elbilen Megane E-Tech. I en pressemeddelse oplyser den danske importør, der for nylig blev skrottet og solgt fra Renault i Frankrig, at prisen på lagerbiler falder med godt 50.000 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Udgaven Techno, der har 220 hestekræfter, falder fra 370.090 kr. til 319.990 kr. Mens topmodellen Iconic før pressemeddelelsen kostede 390.090. Nu kan den fås til 339.990 kr.

Det er kun den absolut billigste udgave Equilibre som Renault i Danmark ikke sætter ned. Til gengæld kan den privatleases uden at lægge så meget som én kr. i udbetaling.

LÆS OGSÅ: Flertal går imod folk med elbiler: “De skal også betale”

Omvendt har Renault behov for at gøre noget for at holde fast i danskerne. Mærkets andel af markedet udgør beskedne 2,3 procent.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Med en markedsandel på 2,3 procent for personbiler – det er lavere end Mazda – er en markant tilpasning af forhandlernetværket nødvendig, sagde brancheekspert Rene Tønder for nylig i et interview til Motor-magasinet.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?