Annonce:

Bilister skider på afspærring og stjæler fra motorvej

Politiet siger, at skiltningen skal respekteres. Alligevel bevæger nogle bilister sig ud på en strækning af Sydmotorvejen der har været spærret.

Besøg vores annoncør:

Torsdag blev dele af Sydmotorvejen på Lolland helt afspærret på grund af vand der var frosset til is.

Men det var bestemt ikke alle bilister der respekterede den forholdsregel. Det fortæller Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV2.

– Vi har haft nogle biler, der er kørt ned bag spærringen – som er kegler og plastikhegn – og har skubbet dem væk, hvorefter folk er kørt ned på motorvejen, siger vicepolitinspektør Jesper Lovmand til mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Jesper Lovmand kan desuden fortælle, at der i et enkelt tilfælde er blevet stjålet nogle af de kegler som har udgjort afspærring.

LÆS OGSÅ: Satte p-vagter til at jagte bilister i snestrom

Af samme grund opfordrede vicepolitinspektøren ‘kraftigt’ til, at bilisterne respekterede afspærringen. Spærringen af Sydmotorvejen blev i øvrigt ophævet fredag aften kl. 19.30.

Det meddele politikredsen på det sociale medie “X”. Der er dog stadig glatte veje i hele kredsen, så det er om at køre forsigtigt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler