Annonce:

Alfa Romeo tilbage i Formel 1: Går sammen med Sauber

Designer Sean Bull har givet sit bud på Alfa Romeos F1-design

Sauber F1 har annonceret, at holdet fra næste sæson indgår teknisk-og kommercielt samarbejde med Alfa Romeo

Med Saubers Fomel 1-licens vender Alfa Romeo tilbage til motorsportens kongeklasse. Et sted hvor den italienske fabrikant ellers ikke har været siden 1985-sæsonen med Benetton.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Aftalen beskrives som længere varende og vil omdøbe teamet til Alfa Romeo Sauber F1 allerede fra næste sæson. Teamet vil køre med turbo-V6’er fra Ferrari.

Alfas vej tilbage til Formel 1 har været rygtet længe, i det moder-koncernens chef –  Fiat Chrysler-chef Sergio Marchionne – længe har villet bringe mærket tilbage til sporten.

‘Aftalen med Sauber F1 er et signifikant skridt i genkomsten af Alfa som brand, som vil returnere til Formel 1 efter mere end 30 års fravær’, siger Marchionne.

Teamet forventes at tildele sæderne i sine to racere til Ferraris juniorkører Charles Leclerc og Antonio Giovinazzi – også Ferrari juniorkører – hvis ikke en aftale med svenske Marcus Ericsson falder på plads.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler