Reklame:

76-årig bilist sigtet for hærværk – kastede med kuglepen

Man skal i det hele taget ikke kaste noget ud af bilen. Hvis ikke en 76-årig bilist vidste det i forvejen, blev han i hvert fald mindet om det i mandags.

Nordsjællands Politi har sigtet en 76-årig mand fra Espergærde for hærværk af en lidt særpræget karakter.

Mandag formiddag valgte den 76-årige nemlig at kaste en kuglepind ud af vinduet på sin bil, mens både bil og ejer befandt sig på Helsingørmotorvejen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Uheldigvis for den 76-årige ramte den vildfarende kuglepen en anden bil på motorvejen. Skaden var dog minimal. Og ingen kom til skade.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Den 76-årige slipper dog ikke for at høre fra ordensmagten, der har sigtet ham for hærværk. Hvorfor, den ældre bilist i det hele taget smed med kuglepennen, er dog fortsat uklart.

LÆS OGSÅ: Motorcyklister får skylden – nu sætte fartgrænsen på hel vej ned for alle

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er ikke småting, bilister efterlader i den asfaltbelagte natur. Tilbage i maj 2021 spottede Boosteds egen Kasper Erling eksempelvis noget af en forladt ‘ministerbil’ i Roskilde. Læs mere om det her.

Spol frem til januar i år og en meget sørgelige, ældre BMW dukkede op på Søvangvej i Bylderup. Noget havde helt tydeligt taget godt for sig. For både forlygter og samtlige dæk var væk.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?