Annonce:

76-årig bilist sigtet for hærværk – kastede med kuglepen

Man skal i det hele taget ikke kaste noget ud af bilen. Hvis ikke en 76-årig bilist vidste det i forvejen, blev han i hvert fald mindet om det i mandags.

Besøg vores annoncør:

Nordsjællands Politi har sigtet en 76-årig mand fra Espergærde for hærværk af en lidt særpræget karakter.

Mandag formiddag valgte den 76-årige nemlig at kaste en kuglepind ud af vinduet på sin bil, mens både bil og ejer befandt sig på Helsingørmotorvejen.

Uheldigvis for den 76-årige ramte den vildfarende kuglepen en anden bil på motorvejen. Skaden var dog minimal. Og ingen kom til skade.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Den 76-årige slipper dog ikke for at høre fra ordensmagten, der har sigtet ham for hærværk. Hvorfor, den ældre bilist i det hele taget smed med kuglepennen, er dog fortsat uklart.

LÆS OGSÅ: Motorcyklister får skylden – nu sætte fartgrænsen på hel vej ned for alle

Det er ikke småting, bilister efterlader i den asfaltbelagte natur. Tilbage i maj 2021 spottede Boosteds egen Kasper Erling eksempelvis noget af en forladt ‘ministerbil’ i Roskilde. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Spol frem til januar i år og en meget sørgelige, ældre BMW dukkede op på Søvangvej i Bylderup. Noget havde helt tydeligt taget godt for sig. For både forlygter og samtlige dæk var væk.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler