Reklame:

43 bilister kørte lige i politiets fælde – også selvom de ikke var på vejene

Lørdag aften i sidste uge kunne politiet stille op og bare vente på, at bilisterne kørte i fælden, da der var razzia i det vestlige Aarhus. 

Vejene i det vestlige Aarhus er en guldgrube for Østjyllands Politi. I hvert fald når det kommer til bøder.

Lørdag aften var ingen undtagelse, da politikredsen rullede ud med en razzia i bydelen. Der blev hurtigt skrevet for lidt af hvert.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Blandt andet måtte 8 bilister aflevere bøder og tage til takke med klip i kørekortet, fordi de alle kørte rundt uden sele. Yderligere 7 bilister står til samme straf, fordi de kørte med håndholdt mobil ved øret.

2 bilister havde sat sig bag rattet, selvom de er frakendt førerretten.  Og 3 blev sigtet selvom de slet ikke var på vejene. De havde nemlig overladt en bil til en person uden kørekort. Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Fra på søndag bliver hver 10. dieselbil forbudt – se listen med forbudte biler her

Det var dog ikke kun bilister der fik sig en snak med Østjyllands Politi lørdag aften. I alt udløste razziaen 49 sigtelser. Blandt andet fordi flere, der kom kørende på løbehjul, havde ‘glemt’ hjelmen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?