Annonce:

43 bilister kørte lige i politiets fælde – også selvom de ikke var på vejene

Lørdag aften i sidste uge kunne politiet stille op og bare vente på, at bilisterne kørte i fælden, da der var razzia i det vestlige Aarhus. 

Besøg vores annoncør:

Vejene i det vestlige Aarhus er en guldgrube for Østjyllands Politi. I hvert fald når det kommer til bøder.

Lørdag aften var ingen undtagelse, da politikredsen rullede ud med en razzia i bydelen. Der blev hurtigt skrevet for lidt af hvert.

Blandt andet måtte 8 bilister aflevere bøder og tage til takke med klip i kørekortet, fordi de alle kørte rundt uden sele. Yderligere 7 bilister står til samme straf, fordi de kørte med håndholdt mobil ved øret.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

2 bilister havde sat sig bag rattet, selvom de er frakendt førerretten.  Og 3 blev sigtet selvom de slet ikke var på vejene. De havde nemlig overladt en bil til en person uden kørekort. Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Fra på søndag bliver hver 10. dieselbil forbudt – se listen med forbudte biler her

Det var dog ikke kun bilister der fik sig en snak med Østjyllands Politi lørdag aften. I alt udløste razziaen 49 sigtelser. Blandt andet fordi flere, der kom kørende på løbehjul, havde ‘glemt’ hjelmen.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler