Annonce:

20-årig sigtet for stole lidt for meget på GPS’en

Mandag kl.09.25 blev politiet alarmeret, om at en 20-årig mand var på vej over Storebæltsbroen på knallert. Turen gik mod Sjælland.

Besøg vores annoncør:

Til politiet forklarede en 20-årig mand, at han bare fulgte GPS’en, da han mandag formiddag var på vej over Storebælt fra Fynsiden.

Øens politikreds fik dog standset manden på Sprogø.

Manden, der altså viste sig at være 20 år gammel, kommer fra udlandet. Han fortalte, at han var på vej fra Tyskland til Sverige. Men i Danmark stoppede den givetvis langsomme tur altså.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Danmarks mest populære bil beslaglagt med 105 km/t

Politiet kvitterede med en tur væk fra broen og en bøde på 1.000 kroner for at overtræde færdselsloven, inden den 20-årige – med knallerten – blev fragtet sikkert til Sjælland.

Det er langt fra første gang, at en GPS leder på vildspor. Selv bilister kan stole lidt for meget og lidt for blindt på teknologien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det skete eksempelvis for en Toyota-ejer, der hævede blot at have fulgt sin GPS. Altså direkte ud i vandet, hvor bilen sad hjælpløst fast. Dog med motoren i gang.

Hverken den 20-årige på knallerten eller Toyota-ejeren er dog de eneste, som er kommet på afveje på grund af en lidt for stor tiltro til teknikken. Sidste år kunne vi er på Boosted fortælle om en bilist, der døde, fordi han stolede på sin GPS. Læs mere om den sag her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler