Youtuber sendte sig selv i fængsel – filmede egen vanvidskørsel


Den engelske youtuber, der har over 69.000 abbonenter, har fået en fængselsdom på 27 måneder for sin rådne kørsel.

Adeel Habib står bag Youtube-kanalen Certi Drivers. Og selvom kanalen har over 69.000 abbonenter, kommer de til at vente meget længe på noget indhold. Måske kommer der aldrig noget igen. Ikke bare er alt tidligere indhold slettet fra kanalen. Adeel Habib er også sendt 27 måneder bag tremmer.

Det er han, fordi han ifølge myndighederne og domstolene filmede sin egen hensynsløse kørsel på offentlig vej. Efterfølgende valgte Adeel Habib at dele kørslen med hele Youtube. Det skulle han ikke have gjort.

For politiet så også med. Og herfra begyndte sagen mod Adeel Habib at rulle. Politiet fandt også frem til, at Adeel Habib har fungeret som narkohandler. Hvorfor fire år blev lagt oveni fængselsstraffen. Når han kommer ud, må han heller ikke sætte sig bag rattet de følgende fire år, afgjorde en dommer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Politiet: Rent vanvid
Politiinspektør Richard Horn har efter afgørelsen i retten kaldt Adeel Habib for ‘det rene vanvid’ og ‘en dårlig indflydelse’ på de mere end 69.000 mennesker der fulgte med på Youtube.

Selvom alle videoer på selve kanalen nu er væk, glemmer internettet aldrig. Og noget af  Adeel Habibs mest halsbrækkende kørsel er da også allerede dukket op på andre Youtube-kanaler og sociale medier.

Ses vi til Auto Show?


@gparkes278

#certidrivers #thrashed #c63amg

♬ original sound – gparkes278

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk