Youtuber bygger verdens første Huracan Evo Aparta


Det kompressor-ladet V10-bæst har over 800 hestekræfter, men Lamborghini er nok næppe begejstret for den. 

Personerne bag Youtube-kanalen Daily Driven Exotics har længe været kendt for nogle af de mest ekstreme ombygninger på fire hjul. De smider kompressor-ladning på stort set alt, men helt virkeligt specielle og ret så eksotiske biler.

LÆS OGSÅ: Peugeots nye Le Mans-V6’er yder 670 hk og vejer ingenting!

Og nu er turen kommet til en Lamborghini uden fast tag. En verdenspremiere ovenikøbet. For end ikke Lamborghini har nået at bygge en topløs Huracan Evo Aparta endnu. For nej, det her er ikke bare ‘endnu en cabriolet i rækken’.Derimod har vi at gøre med en fuldblods speedster-udgaven, hvis man da overhovedet kan kalde en bil, der ikke er bygget på en fabrik for ‘fuldbolds’.

Kompressor-ladet V10
Når det kommer til motoren, ligger den samme sted. Nemlig lige bag chaufføren. Daily Driven Exotics har også holdt fast i motoren fra Lamborghini – den 5,2-liters V10’er.Den har dog fået kompressor på.

Og det skaber et monster uden sidestykke – i hvert fald i Lamborghinis egne rækker. End ikke den vildeste Aventador, SVJ’eren, yder lige så mange hestekræfter.

For hvor V12’eren i SVJ må ‘nøjes’ med 770 hestekræfter, yder den mindre V10 i youtuberens Huracan vanvittige 840 hestekræfter.

Fi-udstødningssystemet, den massive brug af kulfiber og de 20″ Vorsteiner VF-109-hjul blegner helt ved siden af de specifikationer.