Yes! Test Drive Unlimited vender tilbage – 3. udgave er på vej

Og måske er den tredje udgave af det klassiske bilspil tættere på, end man lige skulle tro

Der har været stille på Facebook-siden for Test Drive Unlimited 2 i syv og et halv år. Ikke siden februar 2013 har udviklerne skrevet ud til deres tæt på 300.000 følgere.

Men så i dag – fredag 3. juli 2020 – er der lige pludselig atter liv på siden. Tre opslag er det blevet til. To billeder, hvor af ét ligner udstødningen på en McLaren,  og en kort videosnas.

LÆS OGSÅ: Det her ligner en ‘helt almindelig’ Evo – men.. den har 1.100 hk!

Sidstnævnte er et hvidt logo på sort baggrund akkompagneret af lyden fra en startende motor. Opslagsteksten lyder: We’re back! #NaconConnect 7th July.


Så måske er vi bare fem dage fra at høre nyt om det spil, mange har efterspurgt, lige siden Test Drive Unlimited 2 kom ud. Det var helt tilbage i februar 2011.

Ny udvikler
Dengang hed udvikleren Eden Games, men nu er det franske Nacon, som efter alt dømme har taget styringen. Faktisk blev Test Drive Unlimited 3 allerede bekræftet tilbage i april. Det er dog først nu, vi ser egentlige livstegn.

Kan du ikke lige huske, hvad Test Drive Unlimited var og stadig er, så kommer her en meget kort opsummering:

Et et open world racing-spil lige som du forestiller dig det. Kør hen til en forhandler: Lad det være Mercedes, BMW, Ferrari – ja, selv Nissan – og kør! Lige så tosset du vil, lige så længe du vil. Havde du penge nok, kunne du selvfølgelig også købe bilerne og på den måde bygge din drømmegarage op en digital bil ad gangen.

LÆS OGSÅ: Se listen – Så meget tjener din yndlings bil-youtuber

TDU2 havde hele 1.600 kilometer digital asfalt. Vi håber og venter spændt på meget mere i den kommende tredje udgave!

Det seneste TDU har snart 10 år på bagsmækken, men et nyt er muligvis lige om hjørnet

 


Reklame: