YES! Netflix har sat premieredato på Drive to Survive 4

Foto: Redbull Content Pool

Du har lige et par dage endnu. Men der er ikke længe til den fjerde sæson af Netflix’ Formel 1-føljeton ‘Drive to Survive’. Måske den mest spændende indtil nu.

I nu fire sæsoner har et kamerahold fra Netflix fulgt Formel 1-cirkuset fra sæsonstart til sidste omgang. Hvad der begyndte som et blik bag kulisserne for Formel 1-fans, har vokset sig til et kæmpe hit for streamingstjenesten.

At Ferrari og Mercedes ikke var på skærmen i den første sæson af Drive to Survive, gav især de mindre teams taletid. Hvem husker ikke dramaet i Haas-lejeren?

Efter anden og tredje sæson er Netflix dog gentagende gange blevet beskyldt for at iscenesætte drama. Blandt andet er steamingstjenesten blevet beskyldt for at opfinde drama og episoder, som ikke har fundet sted. Eksempelvis rivaliseringen mellem Carlos Sainz og Daniel Ricciardo i sidste sæson.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det bliver uden Verstappen
Men med den måde som Formel 1-forløb på sidste år, har Netflix næppe behov for at finde på noget som helst. Hamilton og Verstappen sørgede så rigeligt for drama nok til en helt sæson. Netflix har dog ét problem: Fjedre sæson af serien bliver uden Max Verstappen.

Den nu VM-vindende hollænder har tidligere gjort det klart, at han ikke vil have noget med serien at gøre. Fra Verstappen-lejeren forlyder det, at Netflix har fordrejet citater og taget Max Verstappens udtalelser ud af deres rette kontekst. For eksempel blev hollænderen især i den første sæson portrætteret som den “slemme fyr”. Altså i modsætning til sin tidligere team-kollega, den godmodige og velformulerede Daniel Ricciardo.

Hvordan Netflix klarer sig uden ham, der vandt det hele, må vi dog vente lidt med at finde ud af. Men nu ved vi i det mindste hvor længe.  Netflix brugte nemlig weekendens Super Bowl på at fortælle, at Drive to Survive er tilbage 11. marts. Lige midt under den anden vintertest i Bahrain.

Fyren i midten kommer vi ikke til at se meget til i den nye sæson af Drive to Survive. Foto: Redbull Cotent Pool
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk