WTF? Nogen vil ha’ 2.4 millioner for 22 år gammel Subaru

Indrømmet, det har nok noget med kilometertallet og modellen at gøre.

For mange kilometer kan man ikke påstå, at det er blevet til for denne Impreza 22B STi, siden den forlod samlebåndet i Japan i 1998.

Blot 436 faktisk. Eller 271 mil hvis vi skal være helt nøjeregnende, bilen har nemlig tilbragt hele sit liv i England. Men tydeligvis ikke på vejene.

Bilen blev da også købt ‘som en familie-investering’ direkte fra fabrikken. De mange års omhyggelig opbevaring bærer bilen tydeligt præg af. Her er ikke antydningen af slitage. Eller almindeligt brug for den sags skyld.

LÆS OGSÅ: Fælggigant konkurs – 525 mister jobbet


Det eneste, der tilsyneladende har været nødvendigt, er en mindre ‘salgspolering’. Selv interiøret skulle eftersigende dufte ‘som en ny Subaru gjorde i 1998’.

Under kølerhjelmen ligger en 2.2-liters boksermotor. Ifølge fabrikkens egne opgivelser yder den 280 hestekræfter og 363 newtonmeter. Altså officelt. Men modellen skulle være god for meget mere end det.

Det blå eksemplar her med de karakteristiske guldfarvede fælge står til salg hos Appreciating Classics Ltd i Norwich, England, hvor man vil bytte nøglerne til gengæld for svimlende 295.000 britiske pund. Rundt regnet 2.4 millioner danske kroner plus det løse.

Selvfølgelig uden afgift.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne af bilen.


Reklame: