WTF?! Audi RS3 uden bremser bryder i brand med 240 km/t

Fanget i en brændende bil uden bremser må være som at opleve Helvede på Jord.

Din bil brænder. Sikkerhedssystemer har allerede kvalt motoren, den elektroniske håndbremse virker heller ikke. Selv bremsepedalen er blød som smør.

Kan du forestille dig dette mareridtscenarie? Det hele med hastigheder på den onde siden af 240 kilometer i timen. Hvis ikke så se det på videoen længere nede i denne artikel.

For det er lige præcis, hvad der sker sekunder efter, at denne vilde Audi har efterladt en McLaren 720S som et lille prik i bakspejlet.


“I’ve got NO breaks”

– Der er ild i bilen, dude. Du er nødt til at stoppe”
– Det kan jeg ikke.

Nogenlunde sådan forløber den første ordveksling, da den brutale Audi med 1.100 hestekræfter dør ud i et hav af flammer. Flammer der kun bliver større og større efterhånden, som bilen triller videre. End ikke faldskærmen bag på kan udløses og er derfor ikke til megen hjælp. Som i ingen overhovedet.

This will be a night that I never forget. VIDEO: https://youtu.be/JVUScuZ_YPA

Slået op af 1320Video.comLørdag den 29. august 2020

Men i stedet for at risikere nogle buler og en knap så pæn lak ved at plante bilen i autoværnet og på den måde trække farten ud af bilen, vælger chaufføren at fortsætte i to-tre minutter, til Audi’en er så langt nede i fart, at han og passageren kan hoppe ud.

Det vildeste er næsten, at lattergas-flasken IKKE er gået til i flammerne. Det havde ellers givet et ordentlig ekstra-brag!

 


Reklame: