WRC-kører crasher på offentlig vej: Politiet vil tilbageholde ham, men det finder han sig ikke i

Sébastien Ogier vs. police

Der skal MEGET til at holde en WRC-kører væk fra et ræs. Se bare her.

Sébastien Ogier er 37 år gammel og kører WRC for Toyota i deres fede Yaris WRC. Men selv en verdensstjerne fra WRC kan komme galt afsted. Også på offentlig vej.

Det skete for nyligt, da Ogier var på vej mellem to etaper i Kroatien, og her kom en lidt for frisk BMW susende i inderste bane, og det så Ogier desværre ikke. Bang.


Sur røv. Men endnu mere surt blev det, da politiet dukkede op, for de forstod ikke, hvorfor sådan en fuldblods racerbil kørte rundt på gaden – og tilmed i smadret tilstand. Så de ville ikke have, at bilen kørte derfra.

Men det gad Ogier ikke høre på, så han hoppede ind i bilen og trillede frem mod en af betjentene – og da han flyttede sig, racede Toyota-chaufføren videre. Og rent faktisk vandt løbet – med en smadret bil. Respekt!

Senere mødtes Ogier og Toyota-folkene med de lokale myndigheder og fik talt tingene igennem. Der var jo heldigvis blot tale om en misforståelse. Du kan se Ogiers udtalelse længere nede.

Det kostede dog stadig en bøde på 7.000 euro for at stikke af fra politiet.

Se klippet her – og husk lyd!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sébastien Ogier (@sebogier)Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk