Todørs med seks hjul: Sådan en X5 ser du ikke hver dag


Norske Nautiluz Creation er specialister i bilstereo – specialister der er gået amok på en BMW X5.

Per definition er en showbil et ekstremt køretøj. Alligevel vil denne BMW X5 nok få dig til at skyde et øjenbryn eller begge op under hårgrænsen i ren vantro.

Bygget af Nautiluz Creation er den store SUV ikke bare proppet til taglinjen med højtalere, subwoofere og forstrækere.

Den har fået svejset for-og bagdøre sammen i både højre og venstre side. Som om en todørs X5 ikke er vild nok i sig selv, er bilens akselafstand forlænget – betragteligt.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Det skyldes primært, at bilen faktisk er forlænget med noget, der ligner yderligere en halv E53 X5. Og det skal blive vildere endnu. For der er ikke bare to aksler og fire hjul, men tre af slagsen og seks hjul i alt.

LÆS OGSÅ: UPS: Bilist satte rekord – snuppet med 172 km/t

Det er svært at sige, om den tredje aksel er forbundet til gearkassen, eller om det bare er for showeffektens skyld. Anyway, det bidrager voldsomt til bilens i forvejen heftige stance.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Så hvad gør du som bilstereo-specialist, når du nu alligevel har forlænget din X5’er ud i ekstremerne? Propper den med flere højtalere og andet lydguf, selvfølgelig!

Bimmeren vinder nok ikke på ret mange punkter sat op imod sin sekshjulet fætter fra Mercedes, G63 6×6. Men det er vel også ligegyldigt, når man er den vildeste showstopper!

KLIK OG SE BILEN HERUNDER

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk