What the f… – Nu har AMG GT Black Series 1.111 hk

Indrømmet! Vi tog fejl. Mercedes AMG GT Black Series kan blive vildere.

Da de tyske tunere fra Wheelsandmore hev 790 hestekræfter ud af AMG GT Black Series, var der enighed på Boosted-redaktionen. Nu kunne AMG GT Black Series ikke blive vildere.


Men indrømmet, vi tog fejl. Grusomt meget fejl har det siden vist sig. For nu har den ligeledes tyske tuner Opus fået svimlende 1.111 hestekræfter ud af bilens fire-liters V8-motor med biturbo.

Ja, det er mere end selv hyperbilen AMG Project One forventes at få. Og her snakker vi altså om noget nær en Formel 1-ræser med nummerplader.


Og er det ikke skræmmende nok et faktum, har Opus ikke ændret på Black Series-drivlinjen. Samtlige 1.111 hestekræfter går derfor stadig direkte i baghjulene.

Der er mindre aggressive setups med henholdvis 1.000, 920 og 825 hestekræfter. Men det er du selvfølgelig ikke interesseret i. Det er hele pakken eller ingenting.

Opus har ikke sagt noget om prisen. Men har du råd til en GT Black Series i første omgang (bilen koster ikke under 335.000 euro fra fabrikken), spiller den regning formentlig ingen rolle.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk