What?! Nu giver Volvo livtidsgaranti på reservedele – men….

Volvo Danmark er klar til at give deres kunder nogle fordele ved at køre til autoriseret service, og en af dem er, at de nu forlænger reservedelsgarantien til livstid.

Volvo er klar til at gøre noget godt for deres danske værkstedskunder. Volvo Danmark har nemlig udsendt en pressemeddelelse, der næsten fik redaktionen kvalt i formiddagskaffen, skriver Bil Magasinet.

Overskriften lyder nemlig ‘Volvo udsteder livstidsgaranti på alle originale reservedele’. Men lad dig ikke narre. Selv bag den bedste overskift vokser træerne nemlig ikke ind i himmelen.

LÆS OGSÅ: Her er den – ny BMW M5 afsløret før tid

Mere om det senere. For der er én – rettere flere – ret betydelige hager. Alligvel er den med livstidsgarantien sådan set god nok.


Står du pludselig med en dyr forlygte eller en sensor, der bliver ved med at drille, så skal du altså kun betale for at få den skiftet første gang. Bliver det ved, ja så er det Volvo Danmark, der går ind og dækker på prisen for reservedele og ikke mindst arbejdsløn.

Men husk som altid at læse det med småt, for der er nogle krav, der skal opfyldes fra kundens side.

Foto: Volvo Danmark

DU MÅ IKKE SÆLGE DIN VOLVO
Eller jo, det må du sådan set godt. Men så er der bare ikke noget, der hedder livtidsgaranti fra Volvos side af.

Kravene for at få lov til at udnytte den nye livstidsgaranti er følgende:

  • Du skal bruge et autoriseret værksted, og det er måske ikke så overraskende, da Volvo skal vide, at delene er monteret korrekt.
  • Garantien dækker ikke sliddele såsom bremseklodser osv. Hvilket jo også giver go’ mening.
  • Garantien dækker kun, så længe bilen ikke skifter ejer… Men hov, hvorfor nu det? Delene bliver vel ikke ringere af, at bilen skifter ejer? Nuvel, sådan er Volvos regler altså.

Det vil sige, at hvis du har tænkt dig at beholde din Volvo i rigtig mange år, giver dette nye koncept rigtig fin mening, for så kan du udnytte garantien på de originale reservedele.

Er du en af de mange, der udskifter bilen hvert 3-5 år, er det dog ikke sikkert, at det passer på dig. For den dag du endelig skal bruge garantien, kan det være at bilen har skiftet ejer, og det er heller ikke noget, du kan bruge i en salgssituation, da garantien ikke går med videre til den nye ejer.

Grafik: Bil Magasinet

Reklame: