What?! Gutter forvandler Hyundai Accent til 69′ Ford Mustang


Eller i hvert fald noget der ligner. Altså fra visse vinkler.

En Hyundai Accent er blandt bilverdens pakæsler. Du bruger den absolut kun for at komme fra A til B. En Ford Mustang årgang 1966 derimod. Det er straks en helt anden snak.

Så hvad sker der egentlig, hvis du forsøger at blande de to. Svaret kan synes en anelse mærkeligt, og for nogen puritanere måske decideret uhyggeligt. Men vi har det faktisk. Altså svaret.


Det er nemlig skabt af Dream Customs India. De samme typer som har fået en Lamborghini Aventador SVJ ud af en gammel Honda Civic. Eller – igen – i hvert fald noget der ligner.

Tager fire måneder at bygge
I begge tilfælde skal du lige kaste et ekstra blik på bilen for at finde ud af, at der faktisk ikke er tale om ‘den ægte vare’. Bagfra ligner Mustangen – eller, undskyld, Hyundai’en – da faktisk også en Mustang årgang 1969. Linjerne fortsætter over bagskærmen langs dørene, før inderne ikke helt har kunnet følge med på fronten.

Så fede linjer er der alligevel heller ikke i en Hyundai Accent. Sagde vi lige ‘fede’ linjer?

Hvad der ligger under hjelmen, har Dream Customs ikke sagt noget om. Men det er formentlig meget langt fra en V8’er. Et bagshjulstræk skal man nok heller ikke forvente.

Inderne oplyser, at det tager cirka fire måneder at færdiggøre et projekt som dette. Altså hvis nogen er interesseret.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk