WHAT?! BMW E39 solgt for vanvittigt mange penge


Hvad vil du give for en 18 år gammel BMW? Nok næppe det som denne 5 Serie lige er solgt for.

Okay, det er ingen almindelig 5’er, vi her har med at gøre. Kilometertallet er sådan set også sjældent set. Denne E39 M5 har nemlig kun kørt 5.080 kilometer, siden den trillede af samlebåndet i 2003.

Det er bare 282,2 kilometer…. om året. Skræmmende lidt. Men om det kan retfærdiggøre prisen, er vi knap så overbeviste om. For godt nok ramte BMW plet, da de pakkede en 4,9-liters suge-V8’er ind i enkelte sedanlinjer og kaldte det for en M5.Men priserne er der noget helt galt med.


De er i hvert fald stukket af. Dele af forklaringen skal vi finde i USA hos Entusiast Auto Group. Her har man nemlig gjort det til et speciale at støvesuge markedet for M-modeller. Også M5’ere. Hvilket kun presser prisen en vej – opad.

Første og eneste ejer brugte ikke bilen
E39’eren fandt EAG hos en pianist, der tilsyneladende slet ikke har brugt bilen. For han er den første og eneste ejer. Indtil nu. For EAG har lige solgt bilen videre for svimlende 200.000 dollars.

LÆS OGSÅ: I 2016 solgte EAG en E39 M5 med 483 km på tælleren!

Det er 1.267.020 millioner danske kroner. Eller blot 300.000 kroner mindre end bilen kostede fra ny i Danmark – med fuld afgift! I USA er bilerne langt fra lige så afgiftsplaget, så der er ingen tvivl om, at M5’eren er en dyr sag.

Men spørger man EAG-ejer Eric Keller, er det blot begyndelsen. Han forudser, at velholdte eksemplarer som bilen her blot stiger endnu mere. Og det i den nærmeste fremtid.

AV!Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk