WHAT?! Bilist tror racebane er offentlig vej


Racerløbet på Interlagos-banen forløb, som den slags nu gør, altså lige indtil en kvindelig bilist dukkede op på banen i hendes Mini Cooper.

Indrømmet. Racerløb på offentlig vej er ikke noget nyt. Det sker blandt andet hvert år, når der er 24-timers løb på Le Mans-banen i Frankrig. Selvfølgelig med den offentlige del vejen lukket af for den almindelige trafik..

Men det, der skete på Interlagos-banen i Brasilen, hører alligevel til sjældenhederne. Her havde en kvindelig bilist i en Mini Cooper ganske enkelt formået at forvilde sig direkte ind på banen under et løb i Sao Paulo Automobile Championship-serien.

LÆS OGSÅ: Fem fede bil-prototyper, der aldrig blev til nogetHer skilte hun gevaldigt ud fra resten af feltet, der hovedsagligt består af hardcore racerbiler fra Mercedes.

Kvinden forklarede efterfølgende, at hun deltog et dragrace på en stribe asfalt, som ligger parallelt med Interlagos, og at hun efter målstregen mistede orienteringen. Så meget at hun altså fandt vej ind på banen, hvor Mercedes-racerne brølede afsted.

Se det sker her:Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk