Wauw! Rocket Bunny har gjort det onde ved Toyota Yaris GR

Toyota Yaris er ikke blandt de med ophidsende modeller i den danske bilpark, men sig ‘Yaris GR’ og det hjælper på det

Og skal vi rigtig sætte trumf på, ville vi smide nogle moneter efter dette bodykit. Noget så ekstremt kan næsten kun komme fra japanske Pandem / Rocket Bunny. Hvilket da også er tilfældet.

Og ikke bare forvandler det den lille Toyota, kittet får bilen til at ligne en ekstrem WRC-racer. Eller rallycross-bil med nummerplader nu vi er i gang med associationquizzen.

Skal vi begynde foran, så er fronten nærmest ikke-eksisterende. Det, der fylder mest her, er nok intercooleren. Selvom det også er rimelig svært at se bort fra de voldsomme canards.


LÆS OGSÅ: I denne uge jagter politiet disse bilister

Og som vi næsten forventer det fra Rocket Bunny-kanten af, har japanerne rulle de vildeste fender flares ud, der hvor der engang var helt almindelige skærmkanter. Sådan er det ikke på denne Yaris GR.

Men de – altså skærmene – er om muligt gjort bredere bagtil. Meget bredere – hvis du spørger os.

KOSTER KNASTER
Om buret i kabinen følger med, er tvivlsomt. Men man har da lov at håbe. Ligesom vi godt kunne tænke os lidt mere power, end de 261 hestekræfter Yaris GR har at byde på.

Nu er vi jo alligevel i gang. Prisen er desværre ukendt, men  Pandem er ikke ligefrem kendt for at give deres Rocket Bunny-grej væk. Til en anden Toyota-model, nemlig den seneste Supra Mk.V, skal du hoste op med mindst 5.000 dollars bare for for,bagskærme og lidt spoilerhejs.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af den brede japaner.


Reklame: