Walker-brødre: Vin Diesel vil genoplive Paul


For almindelige mennesker er gravfreden hellig. Nu er der intet almindeligt over Hollywood, men seneste nyt derfra tangerer alligevel det morbide.

LÆS OGSÅ: KONKURRENCE – VIND CHIPTUNING AF DIN BIL

Amerikanske medier citerer således brøderne til den afdøde Paul Walker for at ville forstyre deres brors gravfred ved at bringe han tilbage på det store lærred.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

Caleb Walker: Vin Diesel har spurgt os
Den ene bror, Caleb Walker, som også stod stand-in for Paul i afsluttende scener af Furious 7,  skulle angiveligt have fortalt sitet ET Online, at han har talt med det oktanfyldte muskelbund Vin Diesel om muligheden for at gøre comeback. Den tilbagevenden vil i givet fald inkludere ‘to’ personer, da Caleb igen vil skulle spille rollen som sin bror.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Vi har talt i telefon om det, siger Caleb Walker og fortsætter: han ( Vin Diesel, red.) ville have vores velsignelse til at bringe Pauls karakter tilbage i filmene.

I en af de sidste scener i Furious 7 har computereffekter sat Pauls hoved på kroppen af broderen Caleb - det er det, vi måske snart skal se mere af
I en af de sidste scener i Furious 7 har computereffekter sat Pauls hoved på kroppen af broderen Caleb – det er det, vi måske snart skal se mere af

Ingen special effects bringer dog Paul Walker alias Brian ‘O Conner tilbage i den kommende ottende udgave, som har premiere verden over d. 14 april 2017, kommer det fra brøderne. I stedet skulle familien Walker have talt med Vin Diesel og produktionsholdet om muligheden for det noget sensationelle fremtoning i den sidste film, Furious 10.

SE OGSÅ: GYMKHANA 9 ER UDE

– Endnu er intet officelt, men hvem ved. Måske efterlader Furious 9 et lille, overraskende hint om Paul, udtaler Caleb Walker.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk