VW-praktikanter bygger Golf GTI med 3.110 Watt-anlæg


At være praktikant hos Volkswagen er lidt federe end at hente kaffe. Bare lidt.

Hvert år lige omkring nu kan en håndfuld udvalgte VW-praktikanter helt fortjent blærer sig til verdens største VW-træf. Det kaldes Worthersee-treffen og ligger sjovt nok i Østrig.

Men hvert år tager de heldige praktikanter biler med, som de har sat deres egne unikke præg på. Bare ikke i år da træffet på grund af coronavirus er aflyst.


Men bygge gør de heldige praktikanter nu alligevel. I år hedder bilen ‘Skylight’, og den er baseret på en Golf GTE Mk.8.

Motoren har praktikanterne modsat tidligere år ikke rørt ved. Det er derfor stadig en 1.4-liters benziner med 245 hestekræfter og 400 Nm. Hvad bilen til gengæld har er et anlæg blæst helt ud af propertioner.

3.110 Watt yder anlægget i den rullende natklub i hvid og blå. Bilen er selvfølgelig spækket med isolering, så intet rasler fra hinanden. Til sammenligning har selv den største lydpakke i eksempelvis en Bentley Continental GT ‘kun’ 2.100 Watt at larme med.

Af andre modifikationer har praktikanterne fundet plads til et nyt udstødningssystem i rustfrit stål og en noget særpræget to-tonet kabine.

 

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk