VW-boss: Om 3 år sælger vi flere elbiler end Tesla


Volkswagen er stensikre på, at Tesla kan bankes på plads. Og deadline er bare om tre år, siger tyskernes topchef.

Ja, det går godt for Tesla i øjeblikket. Sidste år solgte amerikanerne for første gang lige under én million biler på 12 måneder. Men om bare tre år gør det endnu bedre for Volkswagens elbiler. Det mener tyskerne i hvert fald selv.

– Det handler altid om fremtiden. Tesla er i øjeblikket i spidsen, når det kommer til elbiler. De er sandsynligvis også det mest digitale bilmærke lige nu, og de har nogle fordele. Vi går stadig efter at kunne følge med, men vi forhaler dem formentlig allerede inden 2025, når det kommer til salg, siger Volkswagens administerende direktør til CNBC.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Dermed er Volkswagen bare det seneste bilmærke, der offfentligt har erklæret at man vil overhale Tesla. General Motors sagde det samme for et år siden, og hos Ford har piben en lignende lyd. Her har man bare ikke villet sætte et årstal på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk