Denne VW Boble er lige så stor som en militær-Hummer


Faktisk er den tæt på dobbelt så stor som den originale VW Type 1.

Volkswagen sagde farvel til Boblen sidste sommer. New Beetle godt nok. Men faktum er, at modellen ikke længere er i blandt os. Det holder dog ikke modellen – især originalen – fra at være evigt populær.

Denne ‘Boble’ hører dog til blandt de mest ekstreme udgaver, vi til dato har set. Især fordi den med navnet “Huge Bug” ikke lader nogen tvivl tilbage om, hvad den er. Nemlig stor!


LÆS OGSÅ: Budkrigen gik AMOK – Berømt Mercedes S-Klasse solgt for vildt beløb

Boblen er flikket sammen som et far og søn-projekt. Oprindelig ville de have gjort Boblen dobbelt så stor som originalen, men da de løb ind i den udfordring, at det simpelthen ikke er tilladt, blev de enige om at ‘nøjes’ med en forøgelse på 40 procent.

Og det, der til forveksling faktisk også ligner en Volkswagen Boble, er et mesterligt gennemført synsbedrag. I virkeligheden ser du lige nu på en Dodge Magnum med 5.7-liters V8.

Alle paneler og karosserikomponenter ligner en Boble Cabriolet årgang 1959, fordi det lykkedes far og søn at scanne sådan en digital og derfra fremstille dele i kæmpe størrelse.

Sådan noget trækker naturligvis mange nysgerrige blikke. Især på motorvejen, hvor andre bilister ligefrem ‘jagter’ far og søn for at få et glimt af “Hug Bug”, fortæller sønnen Scott Tupper.