Vrede bilister trækker p-selskab i retten: “Vi har aldrig fået de bøder”


En gruppe på foreløbig 80 personer er klar til at trække parkeringsselskabet Europark i retten. Senest har en anden bilist vundet en lignende sag i byretten.

Hvem skal bevise, at en p-bøde ikke er nået frem? Det mener Europark, at deres ‘kunder’ skal. I sager om parkeringsafgifter har parkeringsselskabet således henvist til en højesteretsdom som siger netop det – at postomdelingen af en eller anden grund ikke er nået frem med bøden.

Om Europark vil gøre det igen, vides ikke. Men nu ligger det fast, at 80 bilister er klar til at trække selskabet i retten. Bilister hævder, at de aldrig har set så meget som skyggen af hverken p-bøder eller rykkere, før der lå inkassoskrivelser i postkasserne.

Det skriver DR.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Foreløbigt er vi inden for det seneste døgns tid samlet en 80 stykker, som gerne vil være med i søgsmålet, siger gruppens stifter Palle Katring-Rasmussen til DR.

Senest har en anden bilist vundet over Europark i en lignende sag ved byretten i Kolding. Selskabet har dog allerede ansøgt procesbevillingsnævnet om at få lov til at gå videre med sagen.

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk