Vred Tesla-ejer sprænger sin bil i luften med 30 kg dynamit


Finske Tuomas Katainen havde valget mellem at betale Tesla 20.000 euro for et nyt batteri, eller… destruere sin Tesla med 30 kilo dynamit.

Okay, det hele er sat lidt på spidsen. Men ikke desto mindre meddelte Tesla, at det ville koste Tuomas Katainen, hvad der svarer til 20.000 euro at få et nyt batteri i hans Tesla Model S fra 2013.

Forinden havde bilen stået fire uger på værksted.

Men i stedet for at følge Teslas anbefaling tog Tuomas Katainen dynamitstangen (eller rettere dynamitstænger nok til 30 kilo sprængstof, red.) i egen hånd.Sprængstoffet placerede han rundt om på bilen, ligesom han smed en dukke – som skulle forestille Teslastifter- og administerende direktør Elon Musk – ind i bilen.

Dukken døbte finnerne Elon Mask.

Og en, to, tre – booooom! Så var der ikke mere Tesla Model S. I videoen herunder, som heldigvis er tekstet på engelsk, forklarer Tuomas Katainen, at han synes, det ville være sjovt at sprænge bilen i luften i stedet for at ofre de mange tusinde euro på et nyt batteri.

Reklame-video:

Videoen blev lagt på Youtube sent i sidste uge, og på tidspunktet for denne artikels publicering er den allerede set tæt på én million gange.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk