Vred bilist til Jeep-ejer “Skrid, det her er en ladeplads”


Der er bare lige ét problem…!

Man skal generelt lade være med at stikke næsen i andres sager. Det gælder også folks valg af transportmiddel. Alligevel følte en bilist for at fortælle en Jeep-ejer, at vedkommende holdt parkeret det helt forkerte sted.

Der er bare lige ét problem: Og det belyser den Redditbruger, som lagde hilsnen fra den vrede bilist ud på internettet, meget godt. En Jeep Wrangler fås faktisk som plugin-hybrid. Så hedder den 4xe, og så skal den faktisk stå tilkoblet et ladestik engang i mellem.

Alligevel fandt Jeep-ejeren en seddel med følgende tekst på sin bil “Det er en parkeringsplads for elbiler, nar!”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Sur feminist lægger seddel i foruden – det skulle hun ikke have gjort

Ifølge Reddit-brugeren var Jeepen faktisk koblet til en ladestander, da sedlen blev afleveret. Så havde den forsmåede bilist bare gidet åbne øjnene, var det lille vredesudbrud nok endt i en skraldespand i stedet for på det store internet.

Ses vi til Auto Show?


Jeep lancerede Wrangler 4xe sidste år. Og den ligner umiskendeligt en almindelig, benzindrevet Wrangler. Altså lige med den forskel, at en lille batteripakke er koblet til bilens to-liters motor. Det giver en elektrisk rækkevidde på 34 kilometer. I hvert fald officelt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk