Sur bilist ville ikke tale med politiet – endte i solouheld

Foto: Rigspolitiet

En 40-årig mand havde bestemt ikke lyst til at tale med politiet, da han blev stoppet i en rutinekontrol. Men faktisk var det først efter kontrollen, at det gik galt.

Torsdag endte en 40-årig mand fra Dianalund i en noget underlig soloulykke på Elmebjergvej i Sorø. Kort forinden var han af Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi blevet vinket ind til en rutinekontrol.

– Han nægter i første omgang at tage en alkometertest, men ender til sidst med at indvillige, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Palle Hansen til Ekstra Bladet.

Men da det viser sig, at manden hverken er påvirket af det ene eller andet, og i øvrigt er besiddelse af et gyldigt kørekort, får han lov at køre videre. Han kom dog ikke ret langt. Til avisen fortæller Palle Hansen nemlig, at manden i ren arrigskab fik kørt sin bil i grøften kort efter. Her satte bilen sig fast.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og da det ikke er ulovligt at køre galt, bare fordi man er sur, udløste det heller ikke nogen bemærkning fra politiet. I hvert fald ikke officelt. Historien melder ikke noget om, hvorvidt manden måtte tilkalde vejhjælp for at få bilen fri. Eller om han ved egen hjælp kunne komme videre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk