Vred bilist amok på politiet – kørte rundt uden forsikring i 12 år


Det går ikke at køre rundt uden forsikring. Og da slet ikke i 12 år. Det havde denne bilist dog ikke meget til overs for.

Fornemmelsen af at være flad er ikke rar. Overhovedet ikke. Den amerikanske bilist her siger selv, at han er så flad, at han ikke har nogle penge overhovedet. Med til historien hører dog også, at han havde kørt rundt uden forsikring i den samme bil i 12 år. Det skriver Carscoops.

Og når man kører i trafikken på den måde, skal politiet reagerer. Hvilket de da også gjorde. Dog ikke uden at manden brokkede sig højtlyd over det først.

– Lad mig skubbe den, lad være med at bugsere den væk, det vil koste mig penge,” råber den tydeligt vrede mand, før han fortsætter:

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg har ingen penge, dude. jeg er flad, man! Mit liv stinker, I gør det kun værre.

Mandens svada mod politiet er delt flere gang på de sociale medier. Blandt andet under dække af at politiet misbruger deres magt og kun er ude på at chikanere folk. Det er sjældent hele sandheden.

Ses vi til Auto Show?


Sandheden er en noget anden
Den egentlige video er da også noget længere. Det er blandt andet kommet frem, at bilen hverken var registeret eller forsikret. Og sådan har manden bag rattet kørt rundt i 12 år. Men nu er det ‘smuthul’ altså lukket for ham.

Politiet endte med at bugsere bilen væk. Ifølge Tire Meets Road blev manden i øvrigt også sigtet for at modsætte sig anholdelse og for i øvrigt at nægte at efterkomme politiet anvisninger. Sigtelserne blev dog senere frafaldet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Manden slipper dog ikke for at hoste op med 385 dollars svarende til 2.743 kr., hvis han vil have sin bil udleveret igen. Og det er alene bøden til statskassen. Bugseringen og pladsen, hvor bilen står opbevaret, skal der også betales for. Ja, og så selvfølgelig indregistering og forsikring.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk