VOS finder kraftfoderet frem: Giver Ferrari 488 GTB 900 HK


Tyske VOS GmbH, Vison of Speed, har haft posen med kraftfoder helt henne under snuden på Ferraris seneste hingst. Stejlede den før, så galoperer den nu på bagbenene.

LÆS OGSÅ: RUSSISK RIGMAND HAR KØBT 99 PROCENT AF NURBURGRING 

Vanvittige 900 hestekræfter og 1.230 newtonmeter har tyskerne lokket ud af den turbo-åndende italiener i Stage 3-trim. Det er hele 230 heste mere end hvad fabrikken i Maranello sender den 3.9-liters fuldblods V8’er på gaden med.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner-600x116

Føler du dig ude af kontrol med så mange kræfter til rådighed under højrefoden, tilbyder VOS at drosle effekten ned i to trin. Henholdvis 750 og 830 hestekræfter. Ikke fordi det er vanvittigt meget mindre, men muligheden er der altså alligevel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: VIND VORES FEDE RENUALT CLIO RS – KLIK HER

Uanset hvilket potens-trin du vælger at udstyre din VOS 488 GTB med, bliver bilen leveret svøbt ind læssevis af kulfiber. Udstødningsystemet er udformet af specialisterne fra AKRAPOVIČ. De 21″ spansk fremstillede letvægtshjul, LOMA, er beklædt med Michelin Pilot Super Sport-gummi.

Se den lækre og vanvittigt hurtige hingst i galleriet herunder

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk