Volvos ejere har bygget en bil med VANVITTIG spoiler

Lynk & Co 03+ cyan edition er en heftig kinesisk bil med en kæmpe spoiler

Navnet skal man dog lige vende sig til.

Nogen vil måske sige at det er decideret åndssvagt. Omend ikke andet så tungevridende. Er du klar?

Hils på Lynk & Co 03+ Cyan Edition. Yep, en bil fra det kinesiske-svenske mærket  Lynk & Co. Pengene til projektet er kommet fra den samme pengetank som sidder på Volvo. Nemlig kinesiske Geely.

Omvendt er 03+ Cyan Edition en biltype, der virkelig er langt mellem på et SUV-domineret bilmarked. Her har vi nemlig at gøre med noget så sjældent som en firedørs sedan.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
03+ (dumt navn, vi ved det) har Geely solgt på hjemmemarkedet i Kina i en del år allerede, men det her er ikke en almindelig 03+. Som navnet antyder, er bilen udviklet i samarbejde med Cyan – Volvos tunerdivision.

Har pænt mange hestekræfter
Men hvor bilen er interessant uden på, virker den straks mere tam og konventionel i kabinen, hvor de gule syninger er det langt mest interessante. Så bliver det straks sjovere under hjelmen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her er det nemlig lykkedes Cyan at finde 528 hestekræfter og 504 newtonmeter i den to-liters firecylindrede turbo-motor, som nye Volvoer i øvrigt kører rundt med.

Desværre får gadebilsudgaven kun 265 hestekræfter. Ikke dumt. Men 528 hk er bare bedre!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk