Volvoen fra ‘Breaking Bad’ søger ny ejer


“Ejerens” død er blandt de mest sindssyge i nyere serie-historie. Gus Frings Volvo lever dog stadig. Og i næste uge kan den blive din.

Alle troede, han solgte friturestegt kylling. Men det viste sig at være et skalkeskjul for den vildeste narkobule i nyere seriehistorie. Hvis Gustavo ‘Gus’ Fring også var blandt dine favorit-figure, måske favoritten, så er her lidt underholdende nyt.

Narkobaronens Volvo V70 kan nemlig blive din. Bag rattet sad Giancarlo Espositos alias ‘Gus’ Fring i anden, tredje og fjerde sæsonen af Breaking Bad, ligesom han gjorde det i spin-off-serien Better Call Saul.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men nu skal Netflix altså ikke bruge den 24 år gamle herregårdsvogn længere. Eller rettere sagt – det skal Giancarlo Esposito ikke. Men det skal du måske? I næste weekend er den i hvert fald under hammeren hos Mecum Auctions.

Historien går, at Netflix gav Esposito Volvoen som en slags tak for denne gang, da de sidste optagelser af Breaking Bad/Better Call Saul var i kassen. Under hjelmen på den marineblå Volvo finder vi en 2,4-liters rækkefemmer med turbo og 190 hestekræfter. Man kan dog ikke lige frem påstå, at den er nogen raket. Hverken i sving eller når det går lige ud.

Ses vi til Auto Show?


Det skyldes dels automatgearkassen, dels vægten. Den svenske herregårdsvogn vejer på den anden side af 1,5 ton. Prisen? Ja, det kender vi først efter den 30.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk