Voldsomt fed – nu kan du bygge din egen sekshjulet Volvo

Volvo siger selv, at A60H er deres største dumper til dato. Helt i samme størrelsesforhold er Lego-udgaven dog ikke. 

De er altså vilde nok i Billund. Et af de seneste påhit i det sydjyske er en sekshjulet Volvo Dumper. Helt konkret en model af svenskernes Volvo A60H.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

6×6’eren, der skal bygges af 2.193 dele, er en del af Technic-serien. Når den er bygget færdig, er den 61 centimeter lang, 22 centimeter høj og 23 centimeter bred. Under hjelmen ligger en 6-cylindret motor som kobles til en automatgearkasse.

LÆS OGSÅ: Første gang nogensinde: Passager dømt for vanvidskørsel

Dumperen skal styres via af en app, som selvfølgelig også kan tippe ladet. Og selvom det lyder avanceret – og sikkert betyder pænt mange bygge timer – så er Volvo’en faktisk ikke den Lego Technic-model som skal bygges af flest dele.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Den Ferrari SP3 Monza, som Lego kunne løfte sløret for sidste år, skal eksempelvis bygges af hele 3.778 dele. Men så har du også en Ferrari i 1:8. Eller hva’ med en model af McLarens Formel 1-racer fra 2022? Den består af 1.432 dele.

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk