Vmax-legende: Husker du Pølse-Gunnars vilde Sierra Cosworth?

Mød morfaren, der går under navnet Pølse-Gunnar. Han er en gennemført biltosse og kører streetrace i en tunet Sierra Cosworth!

NB: Davs du! Artiklen, du nu skal til at læse, har vi fundet hos vores gode venner hos Bil Magasinet. De råder nemlig over arkivet fra de gamle Vmax-dage. Så tak til dem!

Hvis du går med den tro, at det med fart og spænding forsvinder, når man kommer lidt op i årene, så skal du ikke læse denne historie. Den beviser nemlig det stik modsatte.

Det hele startede med, at 16-årige Marie sendte en mail til mig og fortalte om sin morfar, Pølse-Gunnar.


– Han er biltosset, har en vild Ford Sierra Cosworth med 400-500 hk og kører streetrace med den. Er det mon ikke noget, der kunne have Vmax’ interesse, spurgte Marie?

Jo, for pokker, skrev jeg tilbage. Hvornår kan vi komme og besøge ham, uden at tænke på, at Pølse-Gunnar bor i Hirtshals, hvilket er af de steder i Danmark, der er længst fra redaktionens fort på Frederiksberg i udkanten af København.

IKKE HELT NORMAL
Selvom afstanden til Hirtshals er stor, så øjnede jeg straks en usædvanlig historie og tilbød derfor uden at tænke mig om, at vi kunne stille i det nordjyske, når det passede den omtalte Pølse-Gunnar.

Marie fik derfor hurtigt en aftale i stand og kontakten blev etableret til Gunnar Larsen, der har sit kælenavn Pølse-Gunnar fra de 28 år han drev en pølsevogn i Hirtshals. Ud fra Maries mail kunne jeg forstå, at Pølse-Gunnar ikke var helt normal, når det handlede om biler og fart. Altså ment på den positive måde. Hvis der altså findes sådan en.

Jeg skulle alligevel blive overrasket, da jeg efter mange hundrede kilometers kørsel, endelig mødte den utraditionelle morfar.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre


Reklame: