Vmax-legende: Den sorte lakrids fra Texas!


Har du problemer med at finde en bil, der skiller sig ud fra mængden? Så gør som Runi – hent en 476 hk Ford F150 Lightning hjem fra Texas!

NB: Dav! Artiklen, du nu skal til at læse, har vi fundet hos vores venner på Bil Magasinet. De råder nemlig over det gamle Vmax-arkiv. Så tak til dem – go’ læselyst!

Brutal! Det var det eneste ord i mit hoved, da jeg så en Ford F150 Lightning for første gang. Det er efterhånden en del år siden, og selv om det mest var amerikanerne, der den gang gik helt truck-amok, så havde vi da et par Dodge Ram med 8 liters V10 kørende herhjemme i lille Danmark.


Alligevel var Lightningen mere helstøbt. Federe, flottere og mere brutal at se på. Ganske urealistisk for de fleste på danske plader, men den fandt nu alligevel en plads i mit hjerte i en tid, hvor de europæiske bilfabrikker gik i zombie-mode med hensyn til rå biler til menigmand.

V8-lyd og håndtegn
Men det gik først helt galt, da jeg prøvede en Lightning for første gang. Den havde ellers alle odds imod sig, for jeg var til en event, hvor man kunne prøve en masse fede biler som Subaru Impreza WRX STI, den dengang helt nye Mini Cooper, Civic Type-R, Alfa 156 GTA, Corolla T-Sport, Kleemann E 55 K og så videre.

Alle sammen totalt sjove biler på banen, men jeg fandt hele tiden tilbage til monster-trucken, hvor det blev dagens største oplevelse at cruise langsomt rundt på banen og nyde den fantastiske lyd fra V8’eren, mens jeg kastede håndtegn efter alle, der gad glo på mig. F150 Lightning var så meget mand og så potent, at vi var flere i selskabet, der var klar til at skrive under på en købskontrakt, hvis vi havde haft pengene.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Vil du læse videre? Få fuld adgang på 1 minut

Du har forsøgt at klikke ind på en artikel, der kun er tilgængelig for medlemmer.
Bliv medlem nu og få adgang med det samme - klik her!
Bliv medlem nu!  

Allerede medlem? Log ind herunder: