VM 2022: Forhåbninger og forventninger til Danmarks deltagelse

Dette indhold er sponsoreret.

Der mange forhåbninger og forventninger til, hvordan det kommer til at gå ved VM i Qatar 2022. Danmark skal spille mod Frankrig, Tunesien og Australien i gruppe D, og der er allerede blevet udtalt, at Danmark har en god chance for at komme videre fra gruppen.

Forhåndsanalyse af de deltagende landes chancer for at vinde VM i Qatar

Der er stadig lidt tid til, at VM i fodbold 2022 skal afholdes, men der er allerede flere favoritter, der trækker sig frem. De mest oplagte favoritter er nok Brasilien landshold og Spanien, som har begge vundet VM-titlen mange gange. De to lande har også begge et rigtig stærkt hold lige nu, så det er ikke overraskende, at de to lande ligger øverst på listen over favoritter. Derudover kan man også nævne Frankrig og Argentina som andre store favoritter. Frankrig vandt VM i 2018, så de har bevist, at de kan vinde en verdensmesterskab, selvom de ikke har vundet det så mange gange før.

Forventninger til det danske landshold

Det danske landshold har igennem de seneste par år vist en stigende formkurve. Det danske landshold har især imponeret under kvalifikationen til EM, hvor mange af spillerne viste en stor fremgang. Der er særligt to spillere, som mange forventer vil gøre en stor forskel for det danske landshold ved VM. Det er anfører Simon Kjær og målmand Kasper Schmeichel.

Simon Kjær er en meget erfaren spiller, og han har vist sig at være en stabil og dygtig anfører for det danske landshold. Han vil derfor kunne vise vejen for de andre spillere på banen, og han kan også bidrage med et godt spil offensivt. Kasper Schmeichel er ligeledes en meget dygtig målmand, og han har flere gange bevist sin store kunnen i målet.

Danmarks kampprogram og forventninger til turneringen

Der vil ikke blive mangel på spænding, når de danske spillere melder sig på banen ved VM. Der er altså god grund til at følge med fra start, når Danmark skal spille sin første kamp ved VM 2022 den 22. november mod Tunesien. Derefter skal Danmark møde de tidligere verdensmestre, nemlig Frankrig den 26. november, og endeligt skal de møde Australien den 30. november.

Dette er altså de første offentliggjorte kampe for Gruppe D, som Danmark er i. Går de videre herfra, står de til at skulle møde Gruppe C, som består af Argentina, Polen, Mexico og Saudi-Arabien.

Forhåbninger og forventninger er store, når det kommer til Danmarks deltagelse i VM 2022. Forhåbentlig kan vi se et Danmark, der gør sig bemærket positivt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk